ACEC elektrische verwarming specialist

VDS Electro geeft antwoorden op maat bij meer dan 50 verschillende apparaten en 20 regularisatiesystemen.

Wij vergelijken de eigenschappen van de verschillende voorgestelde varianten op basis van comfort, investeringskosten en verbruik. Wij bezorgen u informatie over de gunstigste tarieven van de energieleveranciers in uw distributiezone. Wij willen u sensibiliseren voor “groene energie” waardoor het volledige energieverbruik van uw gebouw bijna geen CO2 uitstoot zal opleveren.

Als verdeler van ACEC verwarmingstoestellen stellen wij u een gepersonaliseerde kleurenkeuze van uw verwarmingsapparaten voor. Wij helpen u bij alle vragen over elektrische aansluitingen.

Wij zorgen voor de technische ondersteuning van onze elektriciteitspartners bij de uitvoering van de installatie en bij de werfopvolging. 

Voor wat betreft onze dienst-na-verkoop zijn het merendeel van onze radiatorstukken, verkocht sinds 1964, nog steeds ter beschikking uit onze stock. 

Wij fabriceren zelf de verwarmingselementen van onze radiatoren en beschikken over meer dan 80 verschillende referenties. Wij proberen u te helpen, ook indien u geen accumulator van het merk ACEC bezit. 

Bovendien kan u een 5 jaar waarborg aangeboden worden op de accumulatoren van het merk ACEC. 

Gelieve u te informeren bij uw erkende installateur. 

Aarzel dus nooit om ons te contacteren voor verdere inlichtingen in verband met de vermelde systemen. Uw aanvraag is vrijblijvend. Onze thermische studie en bestek zijn gratis.

VDS Electro

Installateur en specialist ACEC elektrische verwarmingstoestellen, actief in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.